Voor Padellers die méér willen

06 december 2020


Nu begrijpen we hoe ons lid en padel trainster Jacqueline van Wijk, die al in 1983 met ons eerste team promoveerde naar de eerste  klasse van de tenniscompetitie, ook Nederlands kampioen kon worden bij Padel: ze had als eerste het nieuwe Nederlandse boek “Padel met gezond verstand” van Nito Brea gelezen, sterker nog, ze heeft het zelfs voor hem vertaald!

Het Nederlandse boek is pas over enkele weken beschikbaar. Er komt onder anderen aan de orde: het analyseren van je tegenstander, positiespel, leer de juiste slagen te gebruiken en verbeter je spelinzicht, liefst 316 bladzijden met goede tips van een professional.
Unicummers zijn in het voordeel want je kunt nu al via Jacqueline een boek reserveren.
Hieronder wat ze er zelf van zegt:
 
“Hoort zij niet op dat oranje spul thuis?” 
Ik hoorde het vooral de oudgedienden op weg naar het clubhuis denken als ze me in die blauwe kooi zagen staan deze zomer. En ja..., dat is natuurlijk ook zo, want oude liefde roest niet en ik heb tennis niet voorgoed vaarwel gezegd.
Maar dit gekke nieuwe spelletje heeft mij alleen weer echt in beweging gekregen! Iets vriendelijker voor lijf en leden, maar vooral een uitdaging om iets heel nieuws te leren.

Uit pure nieuwsgierigheid kocht ik in 2017 een Engels boek over padel. De tips en trucs  uit het boek hadden meteen een positief effect op mijn spel. Ik werd beter zonder te spelen en toen dacht ik: “Het zou geweldig zijn om dat boek ook in het Nederlands te kunnen lezen”. Met dat idee ging ik als vertaler natuurlijk graag aan de slag.
Nu, drie jaar later is het eindelijk zover. Ik ben er trots op dat Padel met Gezond Verstand op 18 december 2020 zal verschijnen.

De auteur is Nito Brea, een Argentijnse topcoach. De kennis die hij heeft opgebouwd in 25 jaar coachen en lesgeven, deelt hij in zijn boek. Alles wat hij doet ademt padel en zijn wens is om zijn sport mondiaal op een hoger plan te krijgen. Toch vond hij het in eerste instantie vooral grappig dat ik zijn boek wilde vertalen. Hij hield er niet echt rekening mee dat het er ook van zou komen.
Ik bleek vasthoudend, zocht hem twee keer op in Spanje en produceerde steeds weer een nieuw hoofdstuk.
Nu het af is, ziet hij allerlei nieuwe kansen. “Als we weer mogen reizen, kom ik naar Nederland voor een paar clinics en de promotie van het boek”, riep hij vorige week. Unicum wordt wat mij betreft zeker één van zijn stops!
 

Wil je meer weten over padel en wil je beter te leren spelen? Koop dan dat boek!  Bovendien steun je mijn project ermee 

 

Het boek kost € 39,95. 
Bestellingen kunnen bij mij via What’sApp (06 3046 5754) of via [email protected]
Bij Leienaarrrs kom ik zelf grrratis bezorrrgen!

Nieuwscategorieën Padel

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

Bar: +31 71 515 0050 – Toernooien: +31 71 515 02 90

Tennispark Unicum

Haarlemmerweg 99
2334 GD Leiden