Zondag Avond Competitie 2021

Zondag avond competitie 2021: Scary ZAC!

Het blijft spannend: een zondagavondcompetitie organiseren in corona-tijd. Maar dit najaar durven we het aan! Dus haal de spinnenwebben van je racket en maak je alvast klaar voor de Scary ZAC 2021!  

Basale opzet:

  •  Afhankelijk van de definitieve planning en de corona-situatie staan de zondagavonden van 12 september t/m 31 oktober 2021 in het teken van de ZAC 
  • De kosten bedragen 30 euro per team (af te rekenen op de eerste zondagavond) 
  • Een super gezellige, onderlinge en toch ook fanatieke competitie!
  • Ieder team speelt steeds een DD, HD en 2 mix dubbels. De teams bestaan uit 3 dames & 3 heren. 
  • De eerste wedstrijd start om exact 19.00 uur.
  • Wedstrijden duren 40 minuten (inclusief inspelen en slepen van de baan). Als de toeter gaat, wordt direct gestopt met tennissen en gaat de volgende wedstrijdtijd in.
  • De laatste wedstrijd is om 21.40 uur afgerond, zodat iedereen nog rustig een drankje kan drinken en op tijd naar huis toe kan. De competitie wordt afgesloten met een Scary slotavond.

Wie kan meedoen?

Ieder volwassen lid van Unicum, op niveau 6, 7, 8 en 9, kan meedoen. De teams (in principe 3 mannen en 3 vrouwen) zullen over 2 of 3 poules verdeeld worden. We willen weer zoveel mogelijk mensen mee laten doen. We reserveren ook weer plaatsen voor nieuwe leden, die zich op de open dag aanmelden. Inschrijving geeft echter nog geen garantie dat je ook wordt ingedeeld. Het kan zijn dat je toch niet wordt geplaatst, omdat er anders onevenwichtige teamsamenstellingen ontstaan, bijv. opgave van te veel vrouwen ten opzichte van het aantal mannen. 

Wat zijn de speeldata?

Afhankelijk van het aantal teams en het wedstrijdschema wordt er gespeeld op de volgende dagen: 12 september, 19 september, 26 september, 3 oktober (reserve), 10 oktober, 17 oktober, 24 oktober en de Scary Halloween slotavond op 31 oktober 2021.

Afhankelijk van het aantal teams kan er nog iets wijzigen in deze speeldata. Als dat het geval is, wordt dat tijdig doorgegeven. 

Hoe schrijf ik me in?

Als je mee wilt doen kun je je tot 1 september 2021 inschrijven via deze link: Inschrijven voor de Scary ZAC 2021 

Uiterlijk 5 september 2021 krijgt iedereen die zich ingeschreven heeft de teamindeling en het wedstrijdschema toegestuurd. Ook zal dan alle benodigde informatie op de Unicum website te vinden zijn. 

LET OP!!
Het is de bedoeling dat iedereen zélf het formulier invult. Op het inschrijfformulier kun je aangeven bij wie je in het team wilt. Dit kan ook al een voltallig team zijn. Wij stellen uit de inschrijvingen de teams samen. Teaminschrijvingen worden in principe gehonoreerd, tenzij het team qua niveau te afwijkend is van de overige teams. In dat geval wordt in overleg met jullie een andere teamindeling gemaakt. Per team moet er een captain worden benoemd of benoemen wij een captain. Die persoon is ons aanspreekpunt voor het team.

Hoe zit het met bardiensten?

Elke avond worden er twee teams ingedeeld voor het beheren van de keuken, de bar en het afsluiten van het clubhuis. De indeling van de bardienstteams gedurende de gehele ZAC wordt gelijk met het speelschema bekend gemaakt. 

Slotavond

Elk team dat meedoet, valt in de prijzen. Wat er gewonnen kan worden, hebben jullie zelf in de hand. Elk team zorgt voor een origineel en gezellig cadeau, ter waarde van 25 – 30 euro. Daarbij zou het mooi zijn als het cadeau in zessen deelbaar is.

Op de laatste avond doen we de prijsuitreiking waarbij de winnaar van elke poule als eerste een keuze maken uit de uitgestalde prijzen.  

Bij vragen kunt u contact opnemen met [email protected]

De ZAC-cie bestaat uit:
Barbara Smaal, Martin Uunk, Nicole van Keulen ,
Barbara van de Loo, Irene Lansdaal, Meinke Schouten

Contact-gegevens zijn in MijnClub of in de ClubApp te vinden

 

 

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

Bar: +31 71 515 0050 – Toernooien: +31 71 515 02 90

Tennispark Unicum

Haarlemmerweg 99
2334 GD Leiden