Zondag Avond Competitie 2021

Zondag avond competitie 2022: De oude ZAC

Lang lang geleden was er eens een groep Ouwe ZAC rebellen. Ze namen het op voor de tennissers die geen reguliere competitie speelden. Die competitieteams hielden zoveel banen bezet dat er weinig ruimte was om vrij te spelen. De enige avond waarop er geen competities of trainingen waren (op zondag), was het clubhuis dicht. Kon dat niet anders? Het idee van de ZondagAvondCompetitie was geboren! De gevestigde orde besloot hier uiteindelijk mee in te stemmen, maar alleen als zelf voor de barbezetting gezorgd zou worden. Zo’n twintig jaar geleden werd de eerste ZAC gespeeld! Elk jaar met een ander thema! De basis is nog steeds hetzelfde! We worden echt Ouwe ZACcen!   Maar is Oud nou Fout? Wordt het een OudHollandse ZAC? Of herleeft de Ouwe ZACgeest in het nu? De Ouwe ZAC in een nieuw jasje? Schrijf je in en je zult het zien!  Het motto van deze ZAC: We blijven jong!  

 

Basale opzet:

  • Afhankelijk van de definitieve planning staan de zondagavonden van 10 april t/m 12 juni 2022 in het teken van de ZAC
  • De kosten bedragen 30 euro per team (af te rekenen op de eerste zondagavond)
  • Een super gezellige, onderlinge en toch ook fanatieke competitie!
  • Ieder team speelt steeds een DD, HD en 2 mix dubbels. De teams bestaan uit 3 dames & 3 heren. 
  • De eerste wedstrijd start om exact 19.00 uur
  • Wedstrijden duren 45 minuten (inclusief inspelen en slepen van de baan). Als de toeter gaat, wordt direct gestopt met tennissen en gaat de volgende wedstrijdtijd in.
  • De laatste wedstrijd is om 22.00 uur afgerond, zodat iedereen nog rustig een drankje kan drinken en op tijd naar huis toe kan. 

 

Wie kan meedoen?

Ieder volwassen lid van Unicum, op niveau 6, 7, 8 en 9, kan meedoen. De teams (in principe 3 mannen en 3 vrouwen) zullen over 2 of 3 poules verdeeld worden. We willen weer zoveel mogelijk mensen mee laten doen. Inschrijving geeft echter nog geen garantie dat je ook wordt ingedeeld. Het kan zijn dat je toch niet wordt geplaatst, omdat er anders onevenwichtig teamsamenstellingen ontstaan, bijv. opgave van te veel vrouwen ten opzichte van het aantal mannen. 

 

Wat zijn de speeldata?

Afhankelijk van het aantal teams en het wedstrijdschema wordt er gespeeld op de volgende dagen: 10 april, maandag 18 april, 24 april, 8 mei, 15 mei, 22 mei, 29 mei, maandag 6 juni (reserve) en de slotavond (met prijsuitreiking) op 12 juni. Bij de teamindeling worden de definitieve data doorgegeven.  

 

Hoe schrijf ik me in?

 Als je mee wilt doen kun je je tot 31 maart 2022 inschrijven via dit inschrijfformulier  

LET OP!! Het is de bedoeling dat iedereen zélf het formulier invult. Op het inschrijfformulier kan je aangeven bij wie je in het team wilt. Dit kan ook al een voltallig team zijn. Wij stellen uit de inschrijvingen de teams samen. Teaminschrijvingen worden in principe gehonoreerd, tenzij het team qua niveau te afwijkend is van de overige teams. In dat geval wordt in overleg met jullie een andere teamindeling gemaakt. Per team moet er een captain worden benoemd of benoemen wij een captain. Die persoon is ons aanspreekpunt voor het team. 

 

Hoe zit het met bardiensten?

Elke avond worden er twee teams ingedeeld voor het beheren van de keuken, de bar en het afsluiten van het clubhuis. De indeling van de bardienstteams gedurende de gehele ZAC wordt gelijk met het speelschema bekend gemaakt. 

 

Wat valt er te winnen?

Elk team dat meedoet, valt in de prijzen. Wat er gewonnen kan worden, hebben jullie zelf in de hand. Elk team zorgt voor een origineel en gezellig cadeau, ter waarde van 25 – 30 euro. Daarbij zou het mooi zijn als het cadeau in zessen deelbaar is. Op de laatste avond doen we de prijsuitreiking waarbij de winnaar van elke poule als eerste een keuze maken uit de uitgestalde prijzen.  

 

Wanneer krijg ik bericht?

Uiterlijk 6 april 2022 krijgt iedereen die zich ingeschreven heeft de teamindeling en het wedstrijdschema toegestuurd. Ook zal dan alle benodigde informatie op de Unicum website te vinden zijn.   Tot begin april! 

Groeten,

Barbara Smaal             06 – 48010047            

Martin Uunk                 06 – 27743523

Barbara van de Loo      06 - 48133750

Meinke Schouten         06 - 17636251

Tonny van Ulden          

Nicole van Keulen              

mail: [email protected] 

 

 

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

Bar: +31 71 515 0050 – Toernooien: +31 71 515 02 90

Tennispark Unicum

Haarlemmerweg 99
2334 GD Leiden

KVK-nummer

40445989