SponsorKliks

Help Unicum bij jouw on-line aankopen

TPC Unicum werkt samen met SponsorKliks om voor extra sponsor-inkomsten in de clubkas te zorgen. Ondertsaande webwinkels betalen namelijk een commissie voor elke bestelling die via SponsorKliks wordt gedaan. 75% van deze commissies die via onze link gedaan worden, wordt in de clubkas van TPC Unicum gestort.
Dat geldt als er online wordt gekocht bij honderden winkels, waaronder bekende als Bol.com, Wehkamp of Booking.com maar ook als je eten laat bezorgen via Thuisbezorgd.nl, een restaurant reserveert via Dinnersite.nl of bij reizen via Expedia.nl.
Dus ga bij de volgende online aankoop via onze website of onze pagina bij SponsorKliks en gebruik SponsorKliks.

Waarschijnlijk koop of reserveer jij ook wel eens iets online en dan kun je ons dus helpen. En wat helemaal fantastisch is: Met SponsorKliks kun je nu zelf een financiële bijdrage leveren aan onze tennisclub, zonder dat het je één cent extra kost!

Het concept is dus heel simpel. Bestel via de SponsorKliks-pagina van TPC Unicum bij alle bekende webwinkels waar u normaliter ook al koopt. Van alle aankopen wordt een commissie maandelijks aan uw vereniging uitbetaald! U betaalt niets extra!
  • geen risico
  • geen administratie

En voor TPC Unicum was het een gratis aanmelding, geen verplichtingen en onmiddellijk opzegbaarSponsorKliks
pagina
TPC Unicum


SponsorKliks App
Apple


SponsorKliks App
Android

Extra: Wekelijkse aanbiedingen per e-mail

Van belang is wel dat je de SponsorKlik niet vergeet! Klik op deze aanbiedingen link om je e-mailadres door te kunnen geven.

Door jouw e-mailadres door te geven aan SponsorKliks ontvang je éénmaal per maand het overzicht van alle transacties met bijbehorende commissies voor TPC Unicum en  wekelijks een bericht met extra online aanbiedingen. Soms zijn dat eenmalige aanbiedingen, soms is dat ook een tijdelijk hoger sponsor-percentage. Het is een extraatje vóór het weekend en tevens een leuke herinnering om de kliks voor TPC Unicum niet te vergeten.
Daarmee verwachten we dat de sponsor-inkomsten voor TPC Unicum fors kunnen groeien.

Uiteraard kan jouw e-mailadres op elk gewenst moment ook weer verwijderd worden, je ontvangt dan geen berichten meer van SponsorKliks.

 

Sponsor-Links naar de websites / webwinkels

Om te zorgen dat bij jouw online inkopen of bestellingen een percentage als sponsorinkomsten naar TPC Unicum gaat kun je klikken op onderstaande logo's of op de links van de TPC Unicum pagina bij SponsorKliks waar alle webwinkels en andere mogelijkheden zijn opgenomen.
Het aankopen blijft anoniem, aankopen worden NIET door Sponsorkliks geregistreerd.
Voor verdere vragen kunt u terecht bij [email protected].

 

Dit is de beste manier om het niet meer te vergeten:

Wij krijgen vaak van gebruikers de vraag of we niet iets hebben zodat het minder vaak vergeten wordt. In onderstaande (zeer) korte uitlegvideo's zie je hoe je dit in jouw browser installeert.


Hieronder staan tientallen webwinkels. Elke aankoop bij deze bedrijven via een klik op het logo levert TPC Unicum een commissie op.
Op de TPC Unicum-pagina bij SponsorKliks kunt u ook gemakkelijk zoeken door te selecteren op categorieën.

 

 


 

 


 

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

Bar: +31 71 515 0050 – Toernooien: +31 71 515 02 90

Tennispark Unicum

Haarlemmerweg 99
2334 GD Leiden

KVK-nummer

40445989