Onze KNLTB Toernooien

Op deze pagina zijn de verschillende KNLTB toernooien te vinden die op het park worden georganiseerd. Als het toernooi nadert, zullen hier links worden gedeeld naar de inschrijfpagina en/of meer informatie op de website.

 

 

Henk Jansen Unicum Open (Tennis) (Juni)

Het Henk Jansen Unicum Open (HJUO) is van oudsher het open toernooi van TPC Unicum. Bij het HJUO kun je in alle speelsterktes spelen en enkel, dubbel en gemengd dubbel spelen. Het toernooi wordt gehouden in het einde van juni.

 

Zomer 40+ Toernooi (Tennis) (Juli)

Het Zomer 40+ Toernooi is het seniorentoernooi van TPC Unicum. Je kunt in de 40+ en de 55+ categorie spelen in de speelsterktes 5 t/m 8. Het toernooi wordt gehouden in het einde van juli.

 

MOSS Unicum Padel Open (Padel) (Augustus)

Het MOSS Unicum Padel Open (MUPO) is het grote padeltoernooi van TPC Unicum. Hier kun je in alle speelsterktes meespelen. Het MUPO wordt gehouden in het begin van augustus.

 

Unicum Onderlinge (Tennis en Padel) (Augustus)

De Unicum Onderlinge zijn de clubkampioenschappen van TPC Unicum. Hier kun je in alle speelsterktes en onderdelen meespelen, voor zowel tennis als padel. De Onderlinge wordt gehouden in einde van augustus.

 

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

Bar: +31 71 515 0050 – Toernooien: +31 71 515 02 90

Tennispark Unicum

Haarlemmerweg 99
2334 GD Leiden

KVK-nummer

40445989