Lessen

Het is voor alle leden mogelijk om de trainingsvorm te kiezen die bij je past. Of je nu een beginnende, gevorderde, recreatieve of prestatieve tennisser en/of padeller bent, we hebben voor iedereen een interessant programma.

 

Tennisles

Padelles

I'M tennis is de tennis organisatie die de tennislessen verzorgt voor leden van TPC Unicum.

Inschrijven voor tennisles kan alleen via de website van I'M Tennis. Als je nog geen account hebt, moet je eerst op de website registreren. Let op: je kunt je alleen inschrijven voor tennislessen als je lid bent van TPC Unicum!

I'M Tennis verzorgt ook, gedurende het jaar, verschillende activiteiten die je kunt terugvinden op de website.
De trainingen worden onder andere verzorgd door Freek van der Capellen en Stef van der Wilk. Hieronder stellen ze zich aan je voor.

 

Voor vragen over de recreatieve trainingen kun je met de leraren e-mailen op [email protected]

Dutch Padel School is de organisatie die de padellessen verzorgt voor TPC Unicum.

Inschrijven voor padel les kan alleen via de website van Dutch Padel School. Let op: je kunt je alleen inschrijven voor padellessen als je lid bent van TPC Unicum!

 

De trainingen worden verzorgd door Laurens van Bemmelen & Wouter van Steenis, Bryan Ubink is de achtervang en zul je tegenkomen bij de clinics en events. Hieronder stellen ze zich aan jullie voor.

 

Voor vragen over de trainingen kun je de leraren mailen op [email protected].

Freek van der Capellen speelde al tennis bij TC Unicum in 1967 toen hij nog kleiner was dan zijn racket lang was. Jaren later, in 1985, is hij als lid van het eerste gemengd team gepromoveerd naar de hoofdklasse en vanaf 2017 tennisleraar bij TPC Unicum.Laurens heeft na de HALO (Haagse Academie voor Lichamelijke Opvoeding) de A-licentie tennis en padelopleiding afgerond en daarna is hij gaan lesgeven op meerdere verenigingen in regio Leiden. 

Mijn naam is Stef van der Wilk, sinds 2008 werkzaam voor I'm Tennis Organisatie en als trainer bij TPC Unicum.
Van jongs af aan ben ik altijd met tennis bezig geweest. Door van mijn passie mijn beroep te kunnen maken heb ik een fantastische baan. Eigenlijk de mooiste job die ik mij kan voorstellen!

 Wouter is vier jaar geleden in aanraking met padel gekomen. Zijn introductie met de sport was een clinic die werd gegeven door Uriël Maarsen. Vanaf dat moment was hij gek op het spelletje. Hij probeerde ook zijn broertjes de sport in te trekken, zo doende nam hij de rol als hun trainer op zich. Op deze manier is hij het trainersleven ingerold. Komend jaar start Wouter een HBO opleiding aan de Haagse academie voor lichamelijk opvoeding.

 Bryan is al een aantal jaar actief in de padelwereld met het merk Dutch Padel, daarnaast is hij veel op de baan te vinden om zelf te spelen maar ook anderen enthousiast te maken door lessen, clinics en events te verzorgen.

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

Bar: +31 71 515 0050 – Toernooien: +31 71 515 02 90

Tennispark Unicum

Haarlemmerweg 99
2334 GD Leiden

KVK-nummer

40445989