Lessen

Het is voor alle leden mogelijk om de trainingsvorm te kiezen die bij je past. Of je nu een beginnende, gevorderde, recreatieve of prestatieve tennisser en/of padeller bent, we hebben voor iedereen een interessant programma.

 

Tennisles

Padelles

I'M tennis is de tennis organisatie die de tennislessen verzorgt voor leden van TPC Unicum.

Inschrijven voor tennisles kan alleen via de website van I'M Tennis. Als je nog geen account hebt, moet je eerst op de website registreren. Let op: je kunt je alleen inschrijven voor tennislessen als je lid bent van TPC Unicum!

I'M Tennis verzorgt ook, gedurende het jaar, verschillende activiteiten die je kunt terugvinden op de website.
De trainingen worden onder andere verzorgd door Freek van der Capellen en Stef van der Wilk. Hieronder stellen ze zich aan je voor.

 

Voor vragen over de recreatieve trainingen kun je met de leraren e-mailen op [email protected]

Alle informatie over de padel-trainingen, soorten trainingen, beschikbare tijden en kosten, kun je vinden op de website van Padel Rítmo.

Het inschrijfformulier voor de padel-trainingen bij Unicum, waar je jouw gegevens kunt invullen en de beschikbaarheid opgeven, staat hier.

Freek van der Capellen speelde al tennis bij TC Unicum in 1967 toen hij nog kleiner was dan zijn racket lang was. Jaren later, in 1985, is hij als lid van het eerste gemengd team gepromoveerd naar de hoofdklasse en vanaf 2017 tennisleraar bij TPC Unicum.

 

Mijn naam is Stef van der Wilk, sinds 2008 werkzaam voor I'm Tennis Organisatie en als trainer bij TPC Unicum.
Van jongs af aan ben ik altijd met tennis bezig geweest. Door van mijn passie mijn beroep te kunnen maken heb ik een fantastische baan. Eigenlijk de mooiste job die ik mij kan voorstellen!

 

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

Bar: +31 71 515 0050 – Toernooien: +31 71 515 02 90

Tennispark Unicum

Haarlemmerweg 99
2334 GD Leiden

KVK-nummer

40445989