Sponsor opties bij TC Unicum

Onze sponsors worden zeer gewaardeerd om hun betrokkenheid en bereidheid bij te dragen aan onze fantastische club. Met sponsoring maakt u het mogelijk dat TC UNICUM haar ambities als sportclub waar blijft maken.

Unicum wil een ontmoetingsplek zijn voor jong en oud, met de tennissport als de bindende factor. Een echte vereniging die mensen bij elkaar brengt en zo een maatschappelijk relevante bijdrage levert. De vereniging is de thuisbasis voor de individuele sporter en draagt zo bij aan de sociale en maatschappelijke ontwikkeling. Wij hopen u ook enthousiast te krijgen voor onze ambitie en voor uw bijdrage om dit te realiseren.

Er zijn veel mogelijkheden voor sponsoruitingen op onze club. Dit zijn onder andere de mogelijkheden:

 • de website met diverse mogelijkheden
 • narrowcasting in het clubhuis
 • een elektronische nieuwsbrief voor alle leden
 • winddoeken met opdruk over de lengte of breedte van de banen
 • sponsorborden langs de banen
 • een toernooi sponsoren door uw naam te verbinden
 • senioren of jeugdteams adopteren
 • een baan vernoemen naar uw bedrijf
 • aan de achterzijde (spoorzijde, 36000 passagiers per dag) van het clubhuis een groot sponsorbord met verlichting.
 • etc.

Ook kunt u sponsoring in nature overwegen. Materialen of verbruiksgoederen of diensten die u om niet aan de vereniging verleent of een bijdrage in de aanschaf van zaken. Het is allemaal mogelijk.

Allerlei wensen:

 1. Met de renovatie van ons park zijn er veel wensen naar voren gekomen die wij graag gerealiseerd wille zien maar waarvoor het stapje financiëel nog iets te groot is. Overleg met het bestuur. Het betreft de aanschaf van onderhoudsmateriaal maar ook de inrichting van het park, verhogen van straatwerk, aanleg van nieuwe banken, opslag van gravel etc.
 2. De inrichting van het clubhuis heeft steeds aandacht nodig. Onlangs zijn de meubels vernieuwd in overleg met de BSO en zijn stopkontakten aangebracht in de achterwand. 
 3. Inrichting "bestuurskamer". Momenteel is de bestuurskamer niet representatief genoeg om vergaderingen te houden of als commissiekamer dienst te doen. Het dakraam is al jarenlang defect, de vloerbedekking is al heel lang aan vervanging toe en een inrichting met goede kantoorinventaris en een goede printer, zou het gebruik van deze ruimte nuttiger kunnen maken en ook nog andere doelen dienen zoals als mogelijke huiswerkbegeleiding.
 4. Video-camera's op het park. Voor de barbezetting zou het een veiliger gevoel geven goed te kunnen zien wat er op het park gebeurt en vooral ook of de banen 6 t/m 10 nog bespeeld worden (verlichting uit). Ook kunnen video-camera's via de website informatie geven over de drukte op het park en de toestand van de banen (bij regen). Tijdens toernooien kan de toernooileiding daarnaast gemakkelijker in de gaten houden hoe het verloop van de partijen is. De basismogelijkheden om dit te realiseren zijn al haalbaar vanaf enkele honderden euro's.
 5. Electronisch toegangscontrole-systeem die het mogelijk maakt om met de KNLTB-pasjes die iedereen heeft niet alleen voor het afhangbord te gebruiken maar ook voor toegang tot het clubhuis, of alleen de toiletten, of tot het park (poorten) en/of tot ruimten in het clubhuis (keuken, bestuurskamer, voorraadhok, werkkast, voorraadhok, meter/computerkast etc. etc.) Naast het feit dat dit veel sleutel-gedoe voorkomt kan aan ieder lid via Internet dan toegangsrechten worden gegeven (en ingetrokken) en is daarnaast bij te houden wie waar is geweest. Initiële kosten (basisstation en enkele deuren) bedragen enkele duizenden euro's. Daarna is het modulair uitbreidbaar.

Heeft u vragen neem dan contact op met [email protected] 

Download hier meer informatie: TC Unicum Informatiepakket Sponsors v 0.6 

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

Bar: +31 71 515 0050 – Toernooien: +31 71 515 02 90

Tennispark Unicum

Haarlemmerweg 99
2334 GD Leiden