Internetreserveren

Internetreserveren

TPC Unicum biedt de leden de mogelijkheid via internet een tennis- of padelbaan te reserveren. 
Zo kan men tevoren een speeltijd vastleggen. De banen en de tijden waarop men via internet kan reserveren worden door het bestuur vastgesteld. Ze zijn heel eenvoudig te zien op de ClubApp.

Op de pagina Vereniging / Afhangbord Overzicht kan je zien of er misschioen activiteiten gepland zijn voor het tijdstip dat je een baan zou willen reserveren.

Je kunt per onmiddelijk en tot 6 dagen vooruit een baan via Internet reserveren.
Je hoeft niet meer, zoals buiten de corona tijd, 15 minuten vóór de aanvangstijd de internet-reservering op de kisok in het cubhuis hebben bevestigd. De reservering komt ook zonder bevestigen nu niet te vervallen.

 

Internetreserveren met de ClubApp

Met de ClubApp kun je banen reserveren. Bij iedere versie wordt dat iets aangepast en verbeterd. Zorg dat je altijd de laatste versie van de ClubApp hebt.

Je mag per dag op afstand maximaal één reservering per dag invoeren. Op het moment dat die reservering voorbij is kun je een nieuwe reserveringen invoeren. Zo kun je dus "doorhangen" als je langer wilt en kunt spelen.

Tijdens de Corona-tijd is registratie wie er op de baan staat verplicht. Afhangen als je gaat spelen was op TPC Unicum altijd al verplicht maar doorspelen zonder afhangen werd oogluikend toegestaan. In deze periode is het echter, ter voorkoming van boetes voor spelers en club, van belang dat ook bij het langer doorspelen met de ClubApp langer wordt afgehangen.


Wil en kun je doorspelen dan dien je op de baan opnieuw met de ClubApp af te hangen. Is er minder dan de minimum reserveringstijd beschikbaar mag men de vrije baantijd gebruiken om door te spelen.

 

 

 1. Nadat de baan is gereserveerd ontvangen jij en alle medespelers een bevestiging per e-mail.
 2. Je kunt deze reservering, net als de bardiensten, terugvinden zowel op de website ('Mijn Club') als in de ClubApp bij 'Mijn Agenda'
 3. Je kunt enkele dagen tevoren reeds reserveren.

Tijdens de openstelling in de Corona-tijd is het voorlopig toegestaan per direct vooruit te reserveren via Internet zodat je op de baan kunt 'doorhangen' (met de ClubApp) of desgewenst een andere baan kunt reserveren.

Tijdens de openstelling in de Corona-tijd is het voorlopig toegestaan per tot 6 dagen vooruit te reserveren via Internet.

 

Internetreserveren met de website

Op de website kunt je banen reserveren in MijnClub (de button rechtsboven op het scherm)

 1. In MijnClub ga je naar het tabblad Baan afhangen en klikt op de button 'Baan afhangen'
 2. Voer de spelers in met wie je wilt gaan spelen. Als je een naam intikt kun je direct kiezen uit de ledenlijst. Als je iedereen hebt toegevoegd klik je op 'Volgende'
 3. Kies een dag en klik op 'Volgende'
 4. Kies een tijdstip en een baan (als één van de spelers niet speelgerechtigd is, wordt dat medegedeeld als foutmelding )
 5. Nadat de baan is gereserveerd ontvangen jij en alle medespelers een bevestiging per e-mail.
 6. Je kunt deze reserveringen, net als de bardiensten, terugvinden zowel op de website ('Mijn Club') als in de ClubApp bij 'Mijn Agenda'

 

Een baan bevestigen (in de Corona-tijd niet nodig)

 • Minimaal 15 minuten voor aanvang van het gereserveerde tijdstip dienen alle spelers de reservering te bevestigen op het digitaal afhangbord in het clubhuis:
  Klik op bestigen op het scherm en haal je pasje door de lezer.
 • Als de baan nog in gebruik is dan heb je nog een kwartiertje om van een lekker kopje koffie te kunnen genieten! Als de baan vrij is kunt je natuurlijk direct gaah spelen.

 

Afspraken digitaal afhangen

 • Zowel tennis- als padelbanen zijn op bepaalde tijdstippen beschikbaar om via Internet speeltijd te reserveren;
 • Een lid kan via internet maximaal voor 1x per dag een baan reserveren; bij een poging voor een tweede reservering krijg je de mededeling dat je het maximum voor die dag al bereikt hebt. (momenteel niet) Als je probeert te reserveren op een tijdstip dat je bent ingedeeld voor een (bar)dienst krijg je eveneens een foutmelding. Je kunt wel voor een volgende dag nog een reservering maken; 
 • Een baan kan tot maximaal 6 dagen vooruit en per direct vóór de speeltijd worden gereserveerd;
 • De reservering moet (door één van de deelnemers) worden gemaakt voor alle leden die op de betreffende baan gaan tennissen;
 • Voor Introducées wordt het introductietarief berekend per afhangactie. Voor reserveringen door niet leden geldt het huur-tarief per uur. (in de Corona tijd zijn geen introducties toegestaan tussen 09:00 - 16:00 uur, ná melding aan het bestuur i.v.m. het reserveren)
 • Jij en alle medespelers krijgen een bevestiging van de reservering per e-mail;
 • Leden die op de reservering staan, dienen 15 minuten voor het aanvangs-tijdstip aanwezig te zijn en via het afhangbord-scherm te bevestigen(, anders vervalt de reservering). (geldt niet in de Corona-tijd) Dat geeft u nog even de tijd een kopje koffie te drinken in het paviljoen. Mocht de baan al vrij zijn dan kunt je natuurlijk direct gaan spelen en de koffie achteraf gebruiken!
 • Van niet op komen dagen bij een gemaakte internet-reservering wordt door het systeem notitie gemaakt en geadministreerd. Je kunt een internetreservering ZELF verwijderen en aanpassen. Als je verhinderd bent graag de reservering tijdig verwijderen zodat anderen gebruik kunnen maken van de baan.
 • Indien misbruik gemaakt wordt van een KNLTB-ledenpas kan het lid door het bestuur geblokkeerd worden voor Internet-reserveren;
 • Indien misbruik gemaakt wordt van de mogelijkheid tot introduceren kan het lid door het bestuur geblokkeerd worden voor introductie;
 • De normale regels m.b.t. speelduur zijn van toepassing (15 min speeltijd per persoon);
 • De normale openingstijden van het park zijn van toepassing.

rev. 2020-03-00

 

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

Bar: +31 71 515 0050 – Toernooien: +31 71 515 02 90

Tennispark Unicum

Haarlemmerweg 99
2334 GD Leiden

KVK-nummer

40445989