Internetreserveren

Internetreserveren

TPC Unicum biedt de leden de mogelijkheid via internet een tennis- of padelbaan te reserveren. 
Zo kan men tevoren een speeltijd vastleggen. De banen en de tijden waarop men via internet kan reserveren worden door het bestuur vastgesteld. Ze zijn heel eenvoudig te zien op de ClubApp.

Op de pagina Vereniging / Afhangbord Overzicht kan je zien of er misschioen activiteiten gepland zijn voor het tijdstip dat je een baan zou willen reserveren.

Je kunt per onmiddelijk en tot 6 dagen vooruit een baan via Internet reserveren.
Je hoeft niet meer, zoals buiten de corona tijd, 15 minuten vóór de aanvangstijd de internet-reservering op de kisok in het cubhuis hebben bevestigd. De reservering komt ook zonder bevestigen nu niet te vervallen.

Internetreserveren met de ClubApp

Met de ClubApp kun je banen reserveren. Bij iedere versie wordt dat iets aangepast en verbeterd. Zorg dat je altijd de laatste versie van de ClubApp hebt.

Je mag per dag op afstand maximaal één reservering per dag invoeren. Op het moment dat die reservering voorbij is kun je een nieuwe reserveringen invoeren. Zo kun je dus "doorhangen" als je langer wilt en kunt spelen.

Tijdens de Corona-tijd is registratie wie er op de baan staat verplicht. Afhangen als je gaat spelen was op TPOC Unicum altijd al verplicht maar doorspelen zonder afhangen werd oogluikend toegestaan. In deze periode is het echter, ter voorkoming van boetes voor spelers en club, van belang dat ook bij het langer doorspelen met de ClubApp langer wordt afgehangen.
Wil en kun je doorspelen dan dien je op de baan opnieuw met de ClubApp af te hangen. Is er minder dan de minimum reserveringstijd beschikbaar mag men de vrije baantijd gebruiken om door te spelen.

  1. Nadat de baan is gereserveerd ontvangen jij en alle medespelers een bevestiging per e-mail.
  2. Je kunt deze reservering, net als de bardiensten, terugvinden zowel op de website ('Mijn Club') als in de ClubApp bij 'Mijn Agenda'
  3. Je kunt enkele dagen tevoren reeds reserveren.

Tijdens de openstelling in de Corona-tijd is het voorlopig toegestaan per direct vooruit te reserveren via Internet zodat je op de baan kunt 'doorhangen' (met de ClubApp) of desgewenst een andere baan kunt reserveren.

Tijdens de openstelling in de Corona-tijd is het voorlopig toegestaan per tot 6 dagen vooruit te reserveren via Internet.

Internetreserveren met de website

Op de website kunt je banen reserveren in MijnClub (de button rechtsboven op het scherm)

  1. In MijnClub ga je naar het tabblad Baan afhangen en klikt op de button 'Baan afhangen'