Introduceren van niet-leden

 
Unicum is een Tennis en Padel Club en de faciliteiten zijn bedoeld voor de leden van de vereniging. Daarnaast kunnen onze eigen leden ook niet-leden introduceren. Uitgangspunt daarbij is steeds:
 • Introduceren is met name bedoeld om mensen kennis te laten maken met de vereniging;
 • Introduceren van een persoon is gemaximeerd tot driemaal per jaar;
 • Introductie wordt alleen toegestaan als er voldoende baanruimte is voor de leden;
 • Het lid dat introduceert neemt alle verantwoordelijkheid voor de persoon die wordt geïntroduceerd en is verantwoordelijk voor de afdracht van het introductiegeld.
Dat betekent overigens niet dat als jouw fanatiek tennissende tante uit Nieuw Zeeland een maand op vakantie is in Nederland (en natuurlijk nooit lid zal worden van Unicum) niet geïntroduceerd zou kunnen worden. Neem in dergelijke gevallen even contact op met het secretariaat of de afhangbordbeheerders.
 
In “Het nieuwe normaal” ziet het er naar uit dat er een registratie op naam zal moeten zijn van iedereen die op de baan staat én van wie het clubpaviljoen bezoekt, zodat we voor het contactonderzoek precies kunnen doorgeven wie er waar op het park is/was.
Hieronder staat de Introductieregeling van TPC Unicum die zowel voor tennis als padel geldt.
 
In uitzonderlijke gevallen kan (een gedeelte van) de accommodatie worden gebruikt gebruikt voor niet leden zoals de Buitenschoolse Kinderopvang, open toernooien, baanverhuur voor bedrijven of scholen, fysiotherapie, e.d.
Hierover zal duidelijk door het bestuur met de leden worden gecommuniceerd en de reserveringen zullen tijdig worden aangegeven in het digitaal afhangbord.
 
De actuele baanbezetting van de tennis én de padel-banen staat weergegeven op Vereniging / Afhangbordoverzicht. Daar kun je ook door het afhangbord bladeren om te zien welke reserveringen in de toekomst al gemaakt zijn en of activiteiten zijn gepland, of hoe druk het is geweest in het verleden.
Voor de huur van een padelbaan zie Padel / Padelbaan huren.
 

Introduceren bij Tennis en Padel

 1. Je kunt op op het reserveringsschema in de ClubApp of de webpagina van Unicum zien of er ruimte is voor introductie.
 2. Introductie is NIET toegestaan op de door-de-weekse dagen van 09:00 - 12:00 uur en van 18:00 - 22:00 uur maar op alle andere tijden en dagen wel. Er is een maximum gesteld van 3 introducees op het park.
 3. Je stuurt een mailtje naar [email protected] waarin de naam van de introducé of introducees staat en wanneer je wilt introduceren.
 4. Je kunt na de melding gewoon zelf afhangen!
 5. Bij het afhangen kies je voor 'Speler toevoegen' (NIET voor 'Introductie toevoegen’)
  1. Bij leden zoek je op de naam: Introductie;
  2. Er zijn drie leden met de achteraam Introductie;
  3. Daarvan kun je er één selecteren in plaats van de naam van jouw introducé.
 6. Als het maximum aantal introducees op het park bereikt is krijg je tijdens het reserveren automatisch een foutmelding dat de leden van de familie Introductie al een reservering hebben, Je kunt dan proberen het tijdstip iets aan te passen.
 7. De afhangbord-beheerders houden op het digitale afhangbord in de gaten of de reservering goed lukt.
 8. Je mag vooruit per dag slechts éénmaal reserveren. 
 9. Als er ruimte is op het park maar je wilt langer doorspelen kun je NA het spelen opnieuw een reservering maken met de ClubApp.
 10. De penningmeester stuurt je voor het inviteren van een introducé achteraf wel een ticket van € 5,- per afhangactie om het introductiegeld af te kunnen rekenen.
 11. Het laten spelen op andermans naam in een reservering is vanzelfsprekend nooit toegestaan.
rev. 2020-09-21

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

Bar: +31 71 515 0050 – Toernooien: +31 71 515 02 90

Tennispark Unicum

Haarlemmerweg 99
2334 GD Leiden

KVK-nummer

40445989