KNLTB Padelcompetities 2024

Op deze pagina kun je informatie vinden over alle competitievormen voor padel in 2024, hoe je je daarvoor moet inschrijven, op welke data gespeeld wordt en wie de contactpersonen zijn.

 

Competitieaanbod:

Volledig KNLTB competitie aanbod 2024 (download)

TPC Unicum neemt deel aan de voorjaars-, zomer-, en najaarscompetitie. Er wordt gespeeld op vrijdagavond, zaterdag of zondag. Een team bestaat uit minimaal 5 spelers. Mocht je vragen hebben over de mogelijkheden bij TPC Unicum neem dan contact op met [email protected]

 

Speeldagen 2024

Speeldagen voorjaar 2024 (april/mei)

Speeldagen zomer 2024 (juni/juli)

 

Inschrijving

Het is nu mogelijk om je in te schrijven voor de diverse KNLTB padelcompetities in 2024 bij TPC Unicum via dit formulier. De inschrijving sluit op 17 december. Wil je je als reserve aanmelden, neem dan contact op met de Technische Commissie via [email protected]

Let op: inschrijving is geen garantie tot deelname. De technische commissie doet haar uiterste best om zoveel mogelijk leden competitie te laten spelen en heeft hierin een sturende rol. Het is mogelijk om voor één competitievorm (tennis of padel) in te schrijven. Inschrijving voor de jeugdcompetitie verloopt via de trainers. Het is de verantwoordelijkheid van het team om iedere speeldag met voldoende spelers aanwezig te zijn. Er zijn geen inschrijfkosten voor de competitie. Alleen kosten voor de ballen zijn voor rekening van de teams. 

 

Verplichte competitieteam-bardiensten

Van alle competitie teams die op vrijdag(avond), zaterdag en zondag spelen wordt verwacht dat ze als team één bardienst verzorgen tijdens de competitie dagen. (onderaan de pagina verdere informatie)


 

 

 

 

Competitieleiders

De verenigingscompetitieleiders padel zijn:

  • Marco Oudhuis
  • Marcel Budding
  • Annelies van Eeden

 Contact met competitie leiders gebeurt via [email protected] 

 

Verplichte competitieteam-bardiensten

  • Een competitieteam-bardienst duurt één dagdeel
  • Teams mogen zelf bepalen hóe ze de invulling daarvan doen.
  • Voor bezetting achter de bar zijn minimaal 3 personen nodig. Maar je mag het natuurlijk ook allemaal samen doen. Gezellig, en goed voor de teambuilding!
  • De zaterdagteams doen dienst op zondag of vrijdagavond. De vrijdag- en zondagteams doen dienst op zaterdagen.
  • Deze dienst tijdens de competitieperiode is NIET afkoopbaar.
  • Deze dienst telt ook niet als vervanging voor een reguliere bardienst.
  • Ter compensatie hoeven de teams geen KNLTB- inschrijvingskosten te betalen. De kosten voor de tennisballen blijven wél voor hun eigen rekening.

Het rooster voor de bardiensten wordt door de barcommissie opgesteld. Het zal tegelijk met het competitieprogramma bekend worden gemaakt.
De aanvoerder van ieder team is verantwoordelijk voor de uitvoering van de dienst. Eventueel kan onderling vóór de competitieperiode van datum worden geruild mits daarvan de barcoördinator tijdig per e-mail op de hoogte wordt gesteld.

Voor meer informatie over bardiensten kunt u de pagina over verenigingsdiensten raadplegen.

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

Bar: +31 71 515 0050 – Toernooien: +31 71 515 02 90

Tennispark Unicum

Haarlemmerweg 99
2334 GD Leiden

KVK-nummer

40445989