Alleen samen krijgen we het coronavirus onder controle. 

16 oktober 2020


Houd je aan de regels

Gelukkig mogen we wel blijven vrij tennissen, padellen en trainen, zowel buiten op de eigen vereniging als binnen in de hal. Dat is fijn, want sporten en bewegen is gezond en dat hebben we juist nodig in deze tijd.

We hebben alles samengevat hieronder gezet.


 

Maatregelen 13 okt 2020
voor tennis en padel

 

De KNLTB Competitie 2020 is beëindigd, zowel voor de jeugd als de senioren. 

Reguliere open toernooien (week 42 t/m 46) en Junioren Tour toernooien (week 44 + 45) kunnen niet doorgaan.

Intern georganiseerde wedstrijden en toernooien, zoals clubkampioenschappen, laddercompetities of de toss zijn voor zowel de jeugd als senioren niet toegestaan. 

Het blijft mogelijk om vrij te tennissen/padellen en te trainen, zowel buiten op de eigen vereniging als binnen in een hal. Tevoren dient de baan met de namen van de spelers op het afhangbord te worden gereserveerd.

Voor vrij spel geldt: de maximale groepsgrootte voor volwassenen vanaf 18 jaar is 4 personen per baan. Voor jeugd tot 18 jaar geldt geen maximale groepsgrootte.

Voor training geldt: voor volwassenen vanaf 18 jaar is de maximale groepsgrootte 4 personen (dit is exclusief trainer). Trainingsgroepen van 8 personen zijn mogelijk, zolang deze duidelijk zichtbaar in 2 groepen van 4 spelers (met 1.5 meter afstand) gescheiden zijn op 2 banen én de groepen niet gemengd worden. Voor jeugd tot 18 jaar geldt geen maximale groepsgrootte.

Naast de sportkantines zijn ook douches en kleedkamers gesloten.

Publiek is niet toegestaan.

 

 

Lees meer

 

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

Bar: +31 71 515 0050 – Toernooien: +31 71 515 02 90

Tennispark Unicum

Haarlemmerweg 99
2334 GD Leiden