Info Najaarscomp. 2019 en Wintercomp. 2019/2010

Op deze pagina kun je een overzicht zien van alle competitievormen in de najaarscompetitie, op welke datums gespeeld wordt en hoe je je daarvoor moet inschrijven.

Wedstrijdtennis staat bij Unicum hoog in het vaandel. Tennis bestaat immers uit wedstrijden, dat geldt zowel voor junioren als voor senioren, de een op een wat hoger niveau, de ander meer recreatief ingesteld.
De competities zijn een belangrijke wedstrijd-activiteit. Als je competitie speelt vertegenwoordig je, samen met de andere leden uit jouw team, TC Unicum en je gaat op bezoek bij verschillende andere clubs. Ongeveer de helft van de wedstrijden worden 'UIT' gespeeld, de andere helft wordt thuis, op onze eigen banen, gespeeld. Er zijn heel veel verschillende competitievormen. De competities beslaan slechts een beperkte periode in het seizoen.

Het inschrijfformulier

is via deze link te bereiken: https://www.cognitoforms.com/TCUnicum1/NAJAARSCOMPETITIE2019

Inschrijving staat open tot 16 juni 2019 12.00 uur.

Let op!

  • Omdat de klasse-indeling op basis van actuele rating van het team gemaakt wordt, moeten alle teams zich via dit formulier aanmelden met de KNLTB-nummers van de teamleden.
  • Op het formulier staat het volledige competitie-aanbod vermeld, afhankelijk van de inschrijvingen en de benodigde baancapaciteit, zal worden bepaald voor welke vormen daadwerkelijk teams van TPC Unicum zullen worden ingeschreven.
  • Als je inschrijft voor deze competitie wordt er van uitgegaan dat je op onderstaande competitie- en inhaaldagen beschikbaar bent.
  • Bij teveel inschrijvingen zal een selectie worden gemaakt op basis van beschikbaarheid, passend niveau en of je al eerder dit jaar in een competitieteam bent uitgekomen.