Tennisles

Voor het deelnemen aan trainingen moet je lid zijn van TPC Unicum. Afmelden voor training heeft geen gevolg voor het lidmaatschap!

 


I'M tennis is de tennis organisatie die de tennislessen verzorgt voor leden van TPC Unicum.

Het is voor alle leden mogelijk om de trainingsvorm te kiezen die bij je past. Of je nu een beginnende, gevorderde, recreatieve of prestatieve tennisser bent, we hebben voor iedereen een interessant programma.
I'm Tennis verzorgt ook, gedurende het jaar, verschillende activiteiten die je kunt terugvinden op de website.
De trainingen worden onder andere verzorgd door Freek van der Capellen en Stef van der Wilk. Hieronder stellen ze zich aan je voor.

 

Inschrijven voor tennisles

Inschrijven voor tennisles kan alleen digitaal via de website van I'M Tennis.
Als je nog geen account hebt, moet je eerst op de website registreren, via Menu en dan 'Registratie jezelf'.
Je kunt daarna vanuit je eigen I’M Tennis account een eerste inschrijving aanmaken. Als je je ingeschreven hebt word je regelmatig met een e-mail op de hoogte gehouden van speciale activiteiten en ontvang je vóór ieder seizoen een herinnering om in te schrijven voor tennisles.

 

Nieuw lid bij Unicum

Ben je nieuw lid bij Unicum, dan graag eerst het aanmeldingsformulier van TPC Unicum invullen zodat jouw gegevens bekend zijn bij de ledenadministratie van de club en bij de KNLTB. 

Voor vragen over de recreatieve trainingen kun je met de tennisleraren e-mailen op [email protected].

 

Trainers


Freek van der Capellen

Freek van der Capellen speelde al tennis bij TC Unicum in 1967 toen hij nog kleiner was dan zijn racket lang was. Jaren later, in 1985, is hij als lid van het eerste gemengd team gepromoveerd naar de hoofdklasse en vanaf 2017 tennisleraar bij TPC Unicum.


Stef van der Wilk

Mijn naam is Stef van der Wilk, sinds 2008 werkzaam voor I'm Tennis Organisatie en als trainer bij TPC Unicum.
Van jongs af aan ben ik altijd met tennis bezig geweest. Door van mijn passie mijn beroep te kunnen maken heb ik een fantastische baan. Eigenlijk de mooiste job die ik mij kan voorstellen!
In een vak waarin je andere mensen iets wil en kunt leren ben je zelf ook nooit uitgeleerd. Door op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen (bv. Tenniskids), ontdek ik steeds weer andere tools. Het is voor mij iedere keer opnieuw een uitdaging om op de leukste en beste manier te coachen en mijn leerstof over te brengen. Vaak wil men té snel, té veel bereiken. Soms gaat dit letterlijk met vallen en opstaan. Bereidheid om fouten te maken hoort erbij, maar het belangrijkste is dat u plezier in het tennisspel heeft.
Ook dit seizoen is het weer mijn doel om er een succesvol tennisseizoen van te maken.

   

 

 

 

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

Bar: +31 71 515 0050 – Toernooien: +31 71 515 02 90

Tennispark Unicum

Haarlemmerweg 99
2334 GD Leiden

KVK-nummer

40445989