Padelles

Voor deelname aan trainingen moet je lid zijn van TPC Unicum. Afmelden voor training heeft geen gevolg voor het lidmaatschap van TPC Unicum!

 

De Padeltraining bij Unicum wordt sinds 2022 verzorgd door Padel Rítmo van Uriël Maarsen en Sven Boele. Hieronder delen zij graag hun visie!

 

Padel Rítmo

Waar vind jij de beste op maat gemaakte padel training in Nederland? En hoe kan jij eenvoudig drie andere padel spelers vinden van jouw spelniveau?

Tijdens onze tijd als tennisleraren kwamen wij ineens in aanraking met Padel. Na een aantal keer padel gespeeld te hebben waren wij direct verslaafd en konden niet meer stoppen met spelen. Deze sport was zo leuk dat wij er voor kozen te verhuizen naar Spanje. Er was te weinig padel informatie beschikbaar in Nederland om te verbeteren. Uriël verhuisde naar Bilbao, Sven naar Marbella. Op zoek naar verbetering in ons spel, op zoek naar nieuwe tips. Wij vonden exclusieve Spaanse/Zuid Amerikaanse padel informatie, informatie van trainers/spelers die al meer dan 30 jaar lang padel spelen en coachen.

Maar er was een probleem..

De Spaanse trainers hadden echter weinig kennis in het eenvoudig aanleren van technieken. Het was soms moeilijk om te begrijpen wat de coaches ons vertelden. Ook methodisch opbouwen en impliciet leren kenden zij niet.

De Spaanse/Zuid Amerikaanse padel informatie zorgde ervoor dat Uriël Maarsen nr. 1 van Nederland werd en in de top 150 van de officiële World Padel Tour lijst kwam te staan. Sven Boele werd geselecteerd voor het Nederlands padel team en speelde het WK in Paraguay en het EK in Rome.

Zo ontstond Padel Rítmo.

De brug van de Spaanse padel kennis naar eenvoudig begrijpelijke Nederlandse padel methodiek. Door deze authentieke manier is padel heel eenvoudig aan te leren op elk niveau. Wij willen mensen verbinden, samen laten werken, spelers ontwikkelen op elk niveau en voor de nationale en internationale top. Dat doen wij op ons ‘Ritmo’.

Wat maakt padel anders ten opzichte van andere racket sporten? Het ritme.

Padel is altijd met vier, waardoor dit in onze optiek ook een van de meest gezelligste sporten is. Hierdoor krijg jij veel aandacht van onze trainer en leer je direct hoe de sport gespeeld wordt.

Maar waar vind jij drie spelers van hetzelfde niveau die met jou willen trainen?

Misschien begin je net en is jouw padel netwerk nog klein. Als je, net als wij, jarenlang een padel netwerk hebt opgebouwd dan gaat makkelijker. Wij hebben meerdere oplossingen voor jou bedacht. Onze organisatie organiseert veel activiteiten waar jij je direct voor kunt inschrijven. Dit kan individueel, als duo of als groep. Door middel van deze activiteiten leer jij leuke mensen kennen waar jij padel mee kan gaan spelen. Deze activiteiten zijn op maat gemaakte (thema) trainingen en clinics en onderlinge wedstrijden op niveau.

Zou jij jouw niveau willen verbeteren? Onze Padel Rítmo app kan jou direct helpen om trainingsmaatjes te vinden. Vul jouw spelniveau en beschikbaarheid in en zie direct of er trainingsgroepen beschikbaar zijn met gelijkwaardige spelers. Na het invullen krijg jij zo spoedig mogelijk een bericht van onze backoffice dat jij kan beginnen met trainen.

Ben je benieuwd naar hoe onze padellessen eruit zien? Neem contact op of schrijf je in voor een les.

Tot snel op Unicum,
Uriël en Sven

 

Inschrijven voor padelles

Alle informatie over de padel-trainingen, soorten trainingen, beschikbare tijden en kosten, kun je vinden op de website van Padel Rítmo - www.padelritmo.nl.

Het inschrijfformulier voor de padel-trainingen bij Unicum, waar je jouw gegevens kunt invullen en de beschikbaarheid opgeven, staat op: https://padelritmo.nl/padelles/leiden/

 

Nieuw lid bij Unicum

Ben je nog geen padellid bij Unicum, dan graag eerst het aanmeldingsformulier van TPC Unicum invullen zodat jouw gegevens bekend zijn bij de ledenadministratie van de club en ook bij de KNLTB.

Mocht je nog vragen hebben over de trainingen, dan kun je terecht bij: [email protected]

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

Bar: +31 71 515 0050 – Toernooien: +31 71 515 02 90

Tennispark Unicum

Haarlemmerweg 99
2334 GD Leiden

KVK-nummer

40445989