Padelles

De Padeltraining bij Unicum wordt verzorgd door de UM Padel Academy van Uriël Maarsen. Deze professional is al zijn leven lang actief in de topsport en het sportonderwijs. De nummer 1 van Nederland, en behorende tot de top 200 wereldwijd.

Uriël is leercoach bij de KNLTB en daarmee verantwoordelijk voor o.a. de bijscholing.
Naast het opleiden van trainers, richt hij zich met de UM Padel Academy ook op spelers. Jong, oud, recreatief of de fanatieke wedstrijdspeler iedereen is welkom!

Inschrijven voor padelles

Alle informatie over de padel-trainingen, soorten trainingen, beschikbare tijden en kosten, kun je vinden op de website van UM Padel Academy.
Het inschrijfformulier voor de padel-trainingen bij Unicum, waar je jouw gegevens kunt invullen en de beschikbaarheid opgeven, staat op: https://umpadelacademy.nl/inschrijven/

Nieuw lid bij Unicum

Ben je nog geen padellid bij Unicum, dan graag eerst het aanmeldingsformulier van TPC Unicum invullen zodat jouw gegevens bekend zijn bij de ledenadministratie van de club en ook bij de KNLTB.

Mocht je nog vragen hebben over de trainingen, dan kun je terecht bij:

 

De trainingen worden verzorgd door een team van gediplomeerde padeltrainers.
Hieronder stellen ze zich aan je voor.
"Padel is even spectaculair als laagdrempelig. Zelfs zonder tenniservaring is iedereen al in staat om aan het einde van onze eerste les de eerste rallies en punten te spelen."

Trainers


Uriël Maarsen

Uriël Maarsen:
Afgestudeerd docent LO en nagenoeg mijn hele leven al actief in de racketsport. Op 3-jarige leeftijd begon ik met tennis. Na het jeugdtraject van de Bond en nog meerdere jaren tennis met een internationale ambitie kwam uiteindelijk de focus op het lesgeven te liggen. Door padel ontstond er weer een nieuwe energie. Sinds 2018 actief in de World Padel Tour.
Naast veel zelf spelen staat ook opleiden van spelers en trainers hoog in het vaandel. De combinatie van opleiden en zelf spelen is een ideale manier om jezelf te blijven ontwikkelen en deze ervaring weer door te geven. Dit zijn dan ook de twee dingen die ik het liefst doe!


Onno Eskes

Onno Eskes:
Al meer dan dertig jaar woonachtig in Leiden, en actief tennisser bij Unicum. In 2013 stond hij op een tennisbaan op Bali toen een Argentijn hem benaderde voor een partijtje padel. Meteen verkocht.
Bij terugkomst in Nederland bleken er slechts vijf banen in het hele land te zijn. Sinds de opening van indoor padelclub La Playa in Rijswijk speelt Onno daar intensief, wat uitmondde in deelname aan het EK veteranen in 2016.

 

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

Bar: +31 71 515 0050 – Toernooien: +31 71 515 02 90

Tennispark Unicum

Haarlemmerweg 99
2334 GD Leiden