Lustrum Unicum

Op 11 januari is onze vereniging 65 jaar geworden! Met de lustrumcommissie zijn we vorig jaar begonnen met het voorbereiden van activiteiten om deze verjaardag gedurende het hele jaar uitbundig te vieren. Elke activiteit zal 3-4 weken van tevoren worden aangekondigd en opengezet voor inschrijving. Noteer de data (voorzover bekend) alvast in je agenda!

Een greep uit de activiteiten:   

22 januari - Warming-up toernooi: Dit dubbeltoernooi voor tennis en padel ronden we af met een nieuwjaarstoast, het hijsen van de lustrumvlaggen en het tonen van onze nieuwe kledinglijn. In verband met corona kunnen we helaas niet méér clubleden op de nieuwjaarstoast toelaten dan de deelnemers aan het toernooi.

19 februari - Valentijnstoernooi: Een dubbeltoernooi voor gecombineerde sterktes (dus een 6 en een 9 tegen een 8 en een 7 etc.) met een speciaal Valentijnstintje, waarover later meer...

18, 19, 20 maart - Unicum Open Lustrum Toernooi: Een driedaags toernooi voor leden van alle Leidse tennis- en padelverenigingen. Tevens opening van de nieuwe jeu de boulesbanen en een lustrumreceptie.

21 april - Spelletjesavond: Een dynamische spelavond, waarbij regelmatig gewisseld wordt van deelnemerstafel. Plezier gegarandeerd! De keuken zorgt voor de nodige hapjes en drankjes.

24 mei - Workshop “De mentale kant van tennis en padel”: Weet jij hoeveel invloed het mentale aspect heeft op je tennisspel? Je kunt wel hard werken aan je fysiek, techniek en tactiek. Maar betekent dit ook dat je:

Hetzelfde niveau haalt in je wedstrijden als in je trainingen?

  • Onder druk kunt presteren? 
  • Goed omgaat met tegenslag?
Tijdens deze workshop zul je ervaren welke rol jouw gedachten en emoties spelen op de baan en hoe je dit kunt sturen. 

In juni - BBQ-feest: Feest ter afsluiting van de voorjaarscompetities en het HJUO-toernooi. Niet-deelnemers zijn hierbij ook van harte welkom.

1 Juli - Midzomernacht: Toss avond en eten voor alle leden. Lekker tennissen en padellen en genieten van hapje en drankje.

Juli - Weekend tennissen en padellen op externe locatie: Dat gaat ons dit jaar niet lukken, we willen in het najaar gaan kijken of we in 2023 naar het buitenland kunnen gaan voor een week tennissen en padellen.

9 september - Chique Feestavond: Op een mooie locatie gaan we mooi uitgedost een soort gala-avond houden, met goede muziek en cocktails natuurlijk.

In oktober - Pub Quiz: Inmiddels al een aantal keer gehouden met een grote groep deelnemers in het clubhuis. Altijd een groot succes.

In november - Lasergame: Unicum wordt in de avond omgebouwd tot war zone. Welk team gaat de vijandelijke vlag veroveren? Aangezien het pikkedonker is op het park, deze avond dus geen vrij spelen. Tegen de kou staat glühwein en warme chocolademelk klaar.

In december - Oliebollentoernooi: Voor jong en oud, mogelijk in combinatie met het Sint-toernooi.

 

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

Bar: +31 71 515 0050 – Toernooien: +31 71 515 02 90

Tennispark Unicum

Haarlemmerweg 99
2334 GD Leiden

KVK-nummer

40445989