KNLTB ClubApp

ClubApp versie 2

De KNLTB ClubApp is een app voor op je iPhone of Android telefoon waarmee je een aantal zaken gemakkelijk kunt regelen.

De mogelijkheden met de ClubApp worden steeds uitgebreider. Om maar even wat te noemen: Clubnieuws van TPC Unicum bekijken; online afhangen ; andere leden opzoeken om te bellen of e-mailen; een tennismaatje vinden en jezelf opgeven; de clubagenda bekijken en eigen agenda instellen; je eigen foto aanpassen; je e-mail of telefoonnummer aanpassen; het programma van competitieteams zien; uitslagen van alle teams zien; notificaties instellen voor de agenda en nieuwsberichten; KNLTB nieuws bekijken.
Je kunt ook zien wie er bardienst heeft, ook morgen of overmorgen of van wie je gisteren aan de bar jouw drankje hebt gekregen. Op de lege plaatsen kun je zelfs jezelf inschrijven voor een dienst.
Je kunt precies zien welke banen nog vrij zijn en hoe druk het is en zelfs net als op de afhangkiosk in het clubhuis wie er aan het spelen zijn, wanneer er les is of andere activiteiten op het park.
Je hebt de complete ledenlijst en kunt iedereen bellen of een e-mail sturen met één klik.
De laddercompetitie komt er ook in, daar wordt nog aan gewerkt.

Je kunt de app op de volgende plekken downloaden:

    

Zorg dat je altijd de laatst beschikbare versie van de ClubApp gebruikt.
Indien jouw App niet automatisch wordt geupdate kun je het gemakkelijkst de ClubApp verwijderen en opnieuw downloaden.

De ClubApp heb je nodig om banen te kunnen reserveren en ook op het park als je langer wilt doorspelen dan de tijd die je van thuis af kon reserveren.