TOSS avond

Een aantal keren per week is er gelegenheid mee te spelen met de TOSS.

  • Op de Toss-avond op Unicum (vrijdagavond) kun je jouw KNLTB-pas afgeven aan de barbezetting en de pasjes worden in groepjes van 4 ingedeeld voor dubbels van drie kwartier. De Toss-avond begint om 19:30 uur zowel voor padel als voor tennis, maar je kunt ook rustig later aanschuiven!
  • Voor Padel is op de zondagochtenden ook een Toss georganiseerd van 11:00 - 13:00 uur
  • Voor Tennis is voor damesdubbels eveneens een mogelijkheid georganiseerd om op maandag- of donderdagochtend te komen spelen waarbij u wordt ingedeeld. Die ochtenden beginnen om 9.00 uur.
  • Voor Tennis zijn mogelijkheden voor recreatieve dubbels (tegenwoordig ook gemengd) op maandag-, dinsdag-, woensdag- of vrijdagochtend én op de maandagmiddag. Die ochtenden beginnen om 9.30 uur ('s middags om 13.30). De indeling en verdere informatie kunt u vinden op de website Events / Unicum-Dubbels (éérst inloggen voordat je de pagina kunt zien).

Tijdens de competitieperiodes kan het te druk zijn op de vrijdagavond. Dan kan de Toss-avond verzet naar een andere dag in de week. Dat wordt tijdig door het bestuur aangekondigd.

Organisatie Toss

Nadat de wedstrijden begonnen zijn worden de aanwezige pasjes opnieuw ingedeeld. Leden die nog niet eerder gespeeld hebben komen als éérste aan de beurt maar vaak kunt je, ook als je net gespeeld hebt, in de volgende ronde gewoon doorspelen.
Als je jouw KNLTB-pas vóórdat je de baan op gaat omdraait (dus met de foto naar beneden) dan word je door de barbezetting NIET opnieuw ingedeeld voor de volgende ronde.

De Toss-avond op de vrijdagavonden gaat het gehele jaar door.
Iedereen die zin heeft om te dubbelen, kan naar de club komen en wordt dan met enkele andere Unicummers ingedeeld. Het is daarom altijd weer verrassend met wie en tegen wie je speelt. Een uitstekende mogelijkheid om nieuwe mensen te leren kennen om direct eens een extra tennisafspraak mee te maken.

Tijdsindeling

  • De eerste ronde van de Toss-avond start elke vrijdagavond om 19:30 uur.
  • De volgende rondes starten ong. om 20.15 uur, 21.00 uur en 21.45 uur.
  • Na de laatste ronde kun je nog een half uurtje doorspelen.
  • Het is natuurlijk mogelijk om op een later tijdstip aan te schuiven of tijdens de avond een ronde over te slaan.

Baan 1 t/m 5 zijn beschikbaar voor de Toss-avond. Bij Padel zijn beide banen gereserveerd.
Op de vrije banen kan vrij worden gespeeld. Op de les-banen (op vrijdag-avond zijn dat baan 6 en 7) kan vrij worden gespeeld nádat de lessen zijn afgelopen (zie hier op het afhangbord).

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 71 515 0050

Tennispark Unicum

Haarlemmerweg 99
2334 GD Leiden