Update Clubhuis voor de Winter

19 november 2022


We hoopten deze zomer al het eerste deel van de verbouwing van het clubhuis te kunnen afronden. In deze verbouwing zou er een nieuwe ingang gecreëerd zijn met een hal. 

Helaas heeft dit deel van de verbouwing door perikelen met de aannemer niet plaats gevonden deze zomer. Daarbij zijn de alsmaar oplopende energie prijzen een reden om voor deze winter te doen wat we kunnen om de warmte in het clubhuis te houden. 

In de afgelopen weken zijn al een heel deel van gaten en kieren in het clubhuis gedicht. Verder zal achtermuur van het pand op korte termijn worden voorzien van spouwmuur isolatie om ook hier warmte verlies te beperken.

De grootste bron van warmteverlies in het clubhuis blijven de deuren. Om deze reden is bij de hoofddeur van het clubhuis een luchtsluis gemaakt zodat bij het openen van de deur zo min mogelijk warmte verlies plaats vindt. Verder zal de clubhuisdeur naar de Jeu de Boules banen vanaf deze week op slot blijven.

Dit geeft de leden die via de Merenwijk kant het park opgaan wat overlast. We hopen op jullie begrip voor deze aanpassing. Bij voorbaat dank voor jullie hulp. 

ps. Jij kunt ook je steentje bijdragen aan het besparen van energie - let op je baanreservering als je (vanwege het weer) niet komt of juist eerder weggaat. Wis je baanreservering en voorkom dat de baanverlichting nodeloos blijft branden!

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

Bar: +31 71 515 0050 – Toernooien: +31 71 515 02 90

Tennispark Unicum

Haarlemmerweg 99
2334 GD Leiden

KVK-nummer

40445989