Uitstel ALV TPC Unicum van aanstaande maandag i.v.m. Coronavirus

13 maart 2020

Beste leden,

De ALV die gepland stond voor maandag 16 maart gaat niet door.

Zoals iedereen heeft kunnen volgen worden de landelijke adviezen t.b.v. van het tegengaan van de verspreiding van het Coronavirus van dag tot dag aangescherpt. De KNLTB houd hiermee gelijke pas en publiceerde vandaag een update met de titel:

Update: Tennis en het Coronavirus, alle wedstrijden en bijeenkomsten afgelast tot en met 31 maart

In deze update staat onder andere het volgende:

Verenigingsbijeenkomsten en trainingen
Het kabinet heeft ook voor heel Nederland opgeroepen sociale contacten in het algemeen sterk te verminderen. Deze oproep ondersteunt de KNLTB en daarom roepen wij iedereen op om alle andere clubbijeenkomsten zoals overleggen, vergaderingen, vieringen en werkgroep bijeenkomsten ook af te gelasten.

Het bestuur heeft in overeenstemming met het bovenstaande besloten om de ALV die gepland stond voor a.s. maandag 16 maart geen doorgang te laten vinden en zich te beraden over een alternatieve manier om het voorstel m.b.t. de aanleg van de derde padelkooi in stemming te brengen. Wij komen hier zo spoedig mogelijk bij jullie op terug.

Voor nu is het belangrijk dat iedereen op de hoogte is en blijft van de adviezen en maatregelen m.b.t het Coronavirus in het algemeen en voor de tennisport in het bijzonder. Voor wat betreft het laatste verwijzen we jullie naar de nieuwsupdates van de KNLTB, waar ook de volledige tekst van de nieuwsupdate van vandaag te lezen is. Daarin staat onder andere dat trainingen en vrij spelen vooralsnog met inachtneming van de richtlijnen van het RIVM doorgang kan vinden.

Bij belangrijke veranderingen in het advies die bijvoorbeeld direct impact hebben op de openstelling van het park zullen wij jullie z.s.m. op de hoogte brengen via email.

Het bestuur

Nieuwscategorieën Algemeen Paviljoen

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

Bar: +31 71 515 0050 – Toernooien: +31 71 515 02 90

Tennispark Unicum

Haarlemmerweg 99
2334 GD Leiden