Start van de Voorjaarscompetitie (VJC)

01 april 2019


Aanstaande zaterdag 6 april gaat de VoorJaarsCompetitie van start. Dit betekent dat er (met name) op vrijdagavond en in de weekenden beperkte beschikbaarheid is van de banen voor vrij spelen. 
Op zaterdag is in principe één baan beschikbaar voor vrij spelen vanaf 11. 00 uur. 
Op zondag wordt de hele dag één baan vrij gehouden. Uitzonderingen zijn de zondagen 14 april en 19 mei. Op die zondagen is er tot 12.00 uur geen baan beschikbaar omdat Unicum dan ook ontvangende vereniging is voor de Worldtour Oranje.
Overleg altijd met de aanwezige baancommissaris/ competitieleider als je tijdens de competitie wil gaan vrij spelen.

Als de omstandigheden dat noodzakelijk maken (uitloop, weersomstandigheden etc.) is de baancommissaris gerechtigd om de vrije baan alsnog in te zetten voor de competitie. Ook als de vrije baan niet in gebruik is door vrijspelers kan de baancommissaris besluiten hier een competitiepartij te laten starten. Dit alles om de baanbezetting te maximaliseren. Zodra banen niet meer nodig zijn voor de competitie zullen deze worden vrij gegeven voor vrij spelen.

Op Paaszondag 21 april zal er geen competitie worden gespeeld en is het hele park dus beschikbaar voor vrij spelen. In plaats daarvan zal dat weekend de competitie op maandag 22 april (Paasmaandag) worden gespeeld.

Alle deelnemers aan de competitie heel veel plezier en succes toegewenst!
Technische Commissie TPC Unicum

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 71 515 0050

Tennispark Unicum

Haarlemmerweg 99
2334 GD Leiden