Plan je bardiensten 2019 vóór 1 mei in!

03 april 2019


Unicum is een club van, voor en door leden. Dankzij vrijwilligers konden we deze winter voor het eerst buiten tennissen, kreeg ons clubhuis een facelift, werd er afgelopen weekend een grote voorjaarsschoonmaak gehouden en onderhouden we zelf onze nieuwe banen.

Ook onze bar draait op vrijwilligers. Helaas zijn er regelmatig bardiensten die lastig gevuld worden. In de praktijk betekent dit dat andere vrijwilligers veel tijd kwijt zijn om betaalde krachten te zoeken, in te plannen, of zelf een extra ochtend of avond achter de bar plaats te nemen.

Om te zorgen dat de diensten beter gevuld worden, hebben we daarom besloten om alle leden te vragen voor 1 mei hun bardiensten voor 2019 te plannen. De diensten voor het hele jaar staan open, dus je kunt je drie diensten inplannen op momenten dat het jou het beste uitkomt.

Plan je dienst via de KNLTB.club app
  1. Je opent de KNLTB.club app (te downloaden voor Android en iOs).
  2. Je logt in met je KNLTB nummer en je wachtwoord
  3. Op de openingspagina scroll je voorbij het nieuws tot je "dienstenplanner ->" ziet staan.
  4. Via het kalender icoontje kun je data en open diensten zoeken. 
Plan je dienst via de website
Op onze website kun je je bardienst inplannen via Mijn Club. Je vindt daar ook een gids waarin staat beschreven hoe je de bardiensten kunt inplannen op de website. Je vindt de gids hier. Lukt het alsnog niet? Mail dan naar [email protected] en we helpen je verder!

Automatische incasso na 1 mei
Indien je geen diensten inplant, en niet aan ons laat weten wat je wilt met je diensten, gaan we over tot het innen van een automatische incasso. Dit jaar kost dat €25 per dienst.

Het liefste hebben we natuurlijk dat je gewoon je bardiensten inplant. Dan help je de club het meest!

Meer doen om te helpen?
Wil je na je drie bardiensten nog extra diensten draaien? Dan kun je (eventueel tegen vrijwilligersvergoeding van €25 per dienst) extra bardiensten draaien. Dit kan vanaf 16 jaar, en ook niet-leden kunnen zich hiervoor aanmelden.

Er is ook een WhatsApp groep met hierin mensen die het gewoonweg gezellig vinden om zo nu en dan bij te springen achter de bar! Wil je deelnemen, klik dan hieronder en we nemen contact met je op:

Ik help graag wanneer er gaten in het rooster vallen, en draai dan een extra bardiensten.

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 71 515 0050

Tennispark Unicum

Haarlemmerweg 99
2334 GD Leiden