Padelboeker in gebruik genomen

10 januari 2021


Misschien is het je al opgevallen, op de homepage is een nieuwe button verschenen om Padelbanen te huren. Tijdens de rustige uren in de middag en ’s avonds van 22:00 - 23:00 uur kan op de door de weekse dagen een padelbaan worden gehuurd. Daarvoor is Padelbaan 3 aangewezen.

Ook het afgelopen jaar was huren al mogelijk maar toen kostte het nog veel moeite, handmatig werk om alles geregeld te krijgen. Vanaf 1 januari 2021 is dit proces helemaal geautomatiseerd met de Padelboeker. Men hoeft dus ook niet meer 4 dagen vooruit een baan te huren maar kan dat zelfs ter plekke doen.

Als men op de button klikt kan men direct de dag en een tijd uitzoeken waarop men een padelbaan wil huren (5 dagen vooruit). Voordat de huur definitief is moet men een account aanmaken en per iDeal betalen. De huur wordt bevestigd met een e-mail die als huurbewijs geldt. Op de ClubApp en afhangbord op de website wordt de huurperiode aangegeven met 'Meet & Greet boeking'.

De huurders volgen dezelfde regels en dus ook Corona beperkingen, als de leden van Unicum. Leden kunnen alleen één dag langer tevoren een baan reserveren. Wij vragen om zoveel mogelijk Padelbaan 3 als laatste te reserveren voor vrij spelen. Huurders zijn niet in staat om een andere baan te huren.

Nieuwscategorieën Padel

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

Bar: +31 71 515 0050 – Toernooien: +31 71 515 02 90

Tennispark Unicum

Haarlemmerweg 99
2334 GD Leiden