Mededeling "Unicum self-service"

25 februari 2019

De afgelopen tijd is geëxperimenteerd met 'Unicum self-service', waarbij leden werd gevraagd om zelf achter de bar hun drankje etc. te pakken en - uiteraard - af te rekenen. Het bestuur heeft besloten om het experiment niet voort te zetten. Het vindt dat niet passen bij een vereniging waarin iedereen zijn steentje bijdraagt in de vorm van bardiensten, baanonderhoudsdiensten, of anderszins. Bovendien kan het leiden tot een situatie waarin mensen zich niet meer opgeven voor bardiensten, omdat je toch wel zelf je drankje kan pakken. Daarom heeft het bestuur het volgende besloten:

  • Het clubhuis blijft altijd open tijdens competities, toernooien en andere evenementen. In alle andere gevallen geldt het volgende:
  • Voor de ochtenddiensten worden geen betaalde krachten meer ingezet. We overleggen nog met de groep ochtendspelers of die de ochtenddiensten niet voor hun rekening willen nemen.
  • Voor de middag- en avonddiensten kunnen wel betaalde krachten worden ingezet, maar alleen als er geen onbetaalde vrijwilliger is om de bardienst te doen. Daarmee streven we er naar om het clubhuis altijd 's middags (vanaf 16.00 uur) en 's avonds open te hebben. Als er geen onbetaalde of betaalde barbezetting is, gaat echter de bar helaas dicht.
We benadrukken het belang voor de club dat mensen zich opgeven voor bardienst. Dat is meer nodig dan afkopen, omdat het in de praktijk moeilijk blijkt om voldoende krachten te vinden om de gaten in de barbezetting te vullen. Bij deze dus de oproep om je op te geven voor bardiensten en/of om je aan te melden voor het team van betaalde krachten (voor diensten die boven de verplichting uitgaan).
 
Het bestuur

Voor vragen of opmerkingen kunt u mailen naar [email protected].

Nieuwscategorieën Paviljoen

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 71 515 0050

Tennispark Unicum

Haarlemmerweg 99
2334 GD Leiden