Laatste Nieuws

17 oktober 2020


Nieuwsbericht voor snelle, korte en last minute mededelingen op website en ClubApp

 • 25-10 Reserveren banen met de ClubApp

  Op dit moment ervaren iOS gebruikers hinder van een bug binnen de KNLTB ClubApp, waarbij het afhangbord schema (na het selecteren van een dag via het kalenderoverzicht), het schema van een dag eerder toont. Deze bug is ontstaan vanwege een probleem met de instellingen van de wintertijd.
  Op 1 november is dit probleem verholpen. Excuses voor het ongemak.

 • 21-10 Ledenlijst 
  Het probleem waarover veel mensen de afgelopen week klaagden dat ze op de ledenlijst geen contactgegevens meer konden zien van andere leden is inmiddels opgelost. De gegevens zijn alleen zichtbaar voor leden nadat ze zijn ingelogd.
  Omdat zowel het telefoonnummer als het e-mail adres essentieel is voor onderlinge communicatie tussen commissieleden en leden, willen wij je vragen deze gegevens niet verborgen te zetten. 
  In de ClubApp kunt je natuurlijk wel jouw mobiel nummer verborgen zetten maar wel het  nummer van de vaste lijn tonen zodat er wanneer dat noodzakelijk is ook telefonisch contact kan worden opgenomen. Op de website werkt dat instellen momenteel niet correct. Wordt aan gewerkt!

 • (Di 20/10) Hoera!
  De parkverlichting op het Jooppad langs baan 3 functioneert weer.

 • Reserveringen voor vrij spelen kunnen worden verschoven
  Bij overvloedige regen kan plasvorming optreden waardoor trainingen moeten worden verzet.
  Daarvoor moeten soms reserveringen voor vrij spelen worden verschoven of, in het ergste geval, gecancelled. Standaard wordt dat per e-mail bevestigd. Geprobeerd zal worden door verschuiven het cancellen zoveel mogelijk te voorkomen. 

 • Wis uw reservering als u besluit niet naar het park te komen. Dat geeft anderen gelegenheid tot spelen en de baanverlichting gaat niet nodeloos aan.

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 71 515 0050

Tennispark Unicum

Haarlemmerweg 99
2334 GD Leiden