Casa del Padel

25 juni 2021


De jeugd heeft de toekomst en volgens velen heeft ook padel de toekomst. Nou, dan kun je maar beter bij Unicum zijn, want Unicum heeft ze allebei! Zaterdag 19 juni jl. vond namelijk een unicum (hoe toepasselijk) plaats op onze club; een padelclinic voor de jeugd.

Uiteraard onder leiding van padeltopper Uriël mochten om 16:00 uur de jongste kids zich melden in die 'glazen bak met het blauwe tapijt'. "Ik voel me net een vis", riep een jochie van 7. Al snel voelden alle jonkies zich als een vis in het water bij Uriël en zijn enthousiaste hulptrainer Laurens. Met aangepaste racketjes en ballen werden alle kneepjes van de padelsport in anderhalf uur bijgebracht. Het plezier spatte er vanaf, zo ook bij de aanwezige ouders en leden van de jeugdcommissie, "Wanneer mogen de ouders?!??".

Om 17:30 werden de kleintjes voor hun inspanning beloond met een heerlijk 'patatje padel' en een glas limonade. Intussen stond de groep oudere jeugd al te trappelen. Met zo'n 18 deelnemers was deze doelgroep verrassend goed vertegenwoordigd. "Is dit wel gewapend glas?", maakte één zich zorgen. Die zorgen werden alleen maar groter toen de eerste ballen finaal werden misgeslagen. "Ik dacht, ik ga effen lekker rammen" "Jeetje, wat zijn die rackets kort!". Grappen, na weer een nieuwe miskleun, werden over en weer gemaakt maar na enkele handige tips van de trainers bleek iedereen toch in staat een leuke rally te spelen. En zo werd bevestigd dat je padel al redelijk snel onder de knie kunt krijgen. Terwijl de afsluitende wedstrijdjes bezig waren lagen de door de club aangeboden frieten, al in het vet (het was immers al etenstijd). Deze zeer geslaagde eerste jeugdpadelclinic werd zodoende bij de picknicktafels gezellig met elkaar afgesloten.

Uriël, Laurens, Freek, Linda en iedereen van de JC hartstikke bedankt voor jullie hulp op deze fantastische namiddag. Op naar ons volgende evenement! Houdt u daarvoor de nieuwsbrief goed in de gaten!

Nieuwscategorieën Padel Junioren

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

Bar: +31 71 515 0050 – Toernooien: +31 71 515 02 90

Tennispark Unicum

Haarlemmerweg 99
2334 GD Leiden

KVK-nummer

40445989