Nieuw bij Unicum? Zo kun je de baan op!

Ben je nieuw bij Unicum en wil tennissen en nieuwe mensen leren kennen? Dan leggen we je op deze pagina uit hoe je je clubgenoten kunt leren kennen.

De clubladder

In de clubladder wordt je elke twee weken willekeurig gematcht aan een nieuwe tegenstander. Je kunt zelf aangeven of je iets vaker (twee keer per twee weken) of minder vaak wilt spelen. Dit is de beste manier bij Unicum om nieuwe mensen te leren kennen.

Meer informatie over de clubladder

TOSS

Bij de toss wordt je elke drie kwartier ingedeeld bij een nieuwe dubbelpartij met nieuwe medespelers en tegenstanders. Soms moet je misschien een ronde uitzitten.

De TOSS is de laatste tijd minder gespeeld. We gaan na de najaarscompetitie 2020 deze weer nieuw leven inblazen.

Bekijk hier de agenda van Unicum voor de toss data

Zondag Avond Competitie

Al jaren wordt er in de zomer en in de winter een zondagavondcompetitie georganiseerd. Je schrijf je in als team, of wordt ingedeeld bij een team als je jezelf alleen opgeeft. Je speelt dan een reeks zondagavonden achter elkaar een HD,DD,GD,GD. Je speelt zelf twee keer 45 minuten (bijv. een HD en een GD).

Meer informatie over de ZAC

KNLTB Toernooien

Je kunt jezelf alleen of met een dubbelpartner inschrijven bij toernooien op onze club of bij een club in de regio. Je speelt in een poulesysteem of met afvalschema. Je wordt ingedeeld op basis van je rating bij de KNLTB of schrijf je zelf in in de categorie die je wilt.

Vind een toernooi op Toernooi.nl

Training bij IMTennis

Als je training volgt bij onze tennisschool IMTennis speel je uiteraard ook met clubgenoten. Dat is een goede mogelijkheid om nieuwe spelers te leren kennen van je eigen niveau.

Trainingspagina IMTennis 
Vragen? Mail naar [email protected]

Bardiensten & vrijwilligerswerk

Bij Unicum moet je drie verenigingsdiensten draaien. Dat zijn bardiensten of je werkt mee in de banenonderhoudsploeg. Dit is een goede manier om meer gezichten te leren kennen, dat maak het makkelijk om in de toekomst iemand te vragen om eens een balletje te slaan.

Je kunt je ook aanmelden als vrijwilliger bij TPC Unicum om bijvoorbeeld mee te werken in een toernooicommissie.

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

Bar: +31 71 515 0050 – Toernooien: +31 71 515 02 90

Tennispark Unicum

Haarlemmerweg 99
2334 GD Leiden