Bestuur

Voorzitter

Anton Heemskerk is sinds december 2018 lid van het bestuur waar u terecht kunt voor alle zaken betreffende de accomodatie van ons park
In juli 2020 is Anton gekozen tot voorzitter van de vereniging. Samen met zijn medebestuurders wil hij alle leden in staat stellen om op een plezierige wijze en op hun eigen niveau te kunnen sporten op het mooie park van Unicum.
Hij streeft daarbij naar een praktische en effectieve wijze van besturen van Unicum als multidisciplinaire én een jaarrond actieve sport club.

Vragen? Mail naar [email protected]

Secretaris

Peter de Regt is al meer dan 25 jaar lid van Unicum en tennis en golf zijn zijn grote passies. Tot zijn taken als secretaris horen onder andere communicatie.

Wil je helpen of heb je een vraag?

Vragen? Mail naar [email protected]

Penningmeester

Emiel Reiniers is sinds januari 2016 lid van het bestuur maar heeft eerder enkele jaren in de jeugd- en technische commissie gezeten.

Hij verzorgt de financiële administratie en samen met zijn medebestuursleden houdt hij de vereniging financieel gezond.

Vragen? Mail naar [email protected]

Technische Commissie

Annelies van Eeden is in december 2020 als algemeen bestuurslid toegetreden tot het bestuur. Hiervoor heeft zij al enkele jaren in de Technische Commissie gezeten en meerdere edities van De Onderlinge georganiseerd.

Binnen de vereniging is zij als voorzitter van de Technische Commissie verantwoordelijk voor het beleid ten aanzien van Tennis en Padel competities, toernooien en trainingen. Daarnaast is zij aanspreekpunt voor Padel gerelateerde activiteiten. 

Vragen? Spreek haar aan op de club of mail naar [email protected]

Vragen over Padel? Mail naar [email protected]

Jeugd

Linda Ju is in juli 2021 als algemeen bestuurslid toegetreden tot het bestuur. Als voorzitter van de jeugdcommissie is zij verantwoordelijk voor het beleid met betrekking tot de trainingen, competities en evenementen voor onze jeugdleden voor tennis en padel. Naast dat Linda in de jeugd- en technische commissie zit, regelt zij ook de social media samen met onze communicatie commissie.

Wil je helpen of heb je een vraag?
 
Wil je iets geplaatst hebben op onze Facebook of Instagram account?

 

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

Bar: +31 71 515 0050 – Toernooien: +31 71 515 02 90

Tennispark Unicum

Haarlemmerweg 99
2334 GD Leiden

KVK-nummer

40445989