BAR-diensten


BAR-diensten

BAANonderhoud

Groen-diensten

Op deze pagina staan enkele praktische zaken die je moet weten, wanneer het moment is aangebroken dat je bardienst hebt. Je krijgt 10 dagen en 1 dag voor de bardienst een herinneringsmail. Je weet dus wanneer en hoe laat je bardienst moet doen.

Toch verhinderd: ruilen van een dienst
Mocht je toch de dienst waarvoor je je hebt ingeroosterd niet kunnen doen, dan moet je tijdens het seizoen zelf tijdig een vervanger vinden om een dienst te ruilen.
Als je je dienst hebt geruild dan vragen we je dit aan [email protected] te melden, zodat het ook zichtbaar kan worden gemaakt in het bardienstenprogramma en de daarmee samenhangende toegangscontrole (!) goed kan worden ingesteld.

Toegang tot het park

Wanneer je ochtenddienst hebt, zul je het park moeten openen. Je kunt het hek aan de Haarlemmerweg 99 openen met de pincode die in de herinneringsmail is vermeld.

Toegang tot het clubhuis

Degene die bardienst heeft kan met zijn eigen KNLTB-ledenpas de zijdeur van het clubhuis openen. Neem daarom jouw KNLTB ledenpas dus ALTIJD mee. Het werkt als de sleutel voor het clubhuis. Als je op de reguliere tijd met je pasje binnen komt is het alarm al voor je uitgeschakeld.
Haal je pasje met de magneetstrip aan de rechterzijde door de kaartlezer bij de zijdeur naar de toiletruimte. Je hoort het slot open klikken en het lampje knippert even. Je hebt dan enkele seconden de tijd om de deur te openen. Dat geldt hetzelfde voor de deur tussen de toiletruimte en de clubhuisruimte.
Er wordt door het systeem gelogd door wie en hoe laat de deur is geopend.

Mocht het niet lukken dan zijn er een sleuteladres:

  • Damir Galjer, Jac. P. Thijsselaan 6, Tel 071-4035272 of 06-5329 8456

Dit adres is op loopafstand van het clubhuis.
Òf bel de bardienstcoördinator: 06-42391651

Tijdig aanwezig zijn

Als je bardienst hebt, zorg dan dat je tijdig aanwezig bent. Kom dus niet precies op het begintijdstip binnenlopen maar een paar minuten eerder. De bardiensten hebben een kwartier overlap hebben, om de overdracht te kunnen doen en te voorkomen dat er gaten vallen in het rooster mocht een vrijwilliger net iets te laat zijn.

Uitvoeren van de bardienst

Voor de bardiensten is een uitgebreid INSTRUCTIEBOEK BARDIENSTEN 2022 gemaakt dat je achter de bar kunt vinden. 
Een digitale versie kunt je ook HIER op de website lezen!
Hierin zijn alle zaken die tijdens de dienst gedaan moeten worden opgenomen, inclusief allerlei handleidingen

Contact bij eventuele problemen

De telefoon kun je vinden in de kast tussen de bar en de keuken.
Bij problemen die direct opgelost moeten worden, kun je een van de contactpersonen bellen die vermeld staan op de binnenkant van de kastdeur. Andere niet dringende zaken, ervaringen of adviezen (b.v. spullen die niet meer voorradig zijn) graag vermelden in het boek dat bij de kassa ligt.
Voor verdere dringende vragen: bel de bardienstcoördinatie: 06-42391651.

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

Bar: +31 71 515 0050 – Toernooien: +31 71 515 02 90

Tennispark Unicum

Haarlemmerweg 99
2334 GD Leiden

KVK-nummer

40445989